MKB Accountant – Uden/Eindhoven

Wij hebben een gedreven ondernemersmentaliteit, heb jij die ook?

Locatie: Uden/Eindhoven (min. 32 uur p/w)

De functie:

Als (beginnend) MKB accountant ben je vaktechnisch verantwoordelijk voor de geleverde diensten en help je onze MKB klanten met succesvol ondernemen. Als accountant ben je zelfstandig aanspreekpunt voor de klant en zie je op een pragmatisch wijze toe op kwaliteit en regelgeving. Daarnaast coach je medewerkers in hun professionele ontwikkeling en weet je ze in te zetten op hun talenten. Er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd als het gaat om het verder uitbouwen van ons kantoor en je wordt mede het gezicht van ons kantoor, samen met de vennoten.

Over 3B:

Wij zijn een advies- en accountantskantoor met kantoren in Uden, Eindhoven, Den Bosch, Schaijk, Maarheeze en Nijmegen. Als persoonlijke bedrijfscoach helpen wij de MKB ondernemer met succesvol ondernemen door dicht bij de ondernemer en zijn onderneming te staan en zijn markt te begrijpen. Wij hanteren een flexibele, klantgerichte aanpak hetgeen zich kenmerkt door een 24/7 digitale beschikbaarheid. 3B staat voor: betrokken, betrouwbaar en betaalbaar.

De werkomgeving:

Wij bieden een professionele werkomgeving met een prettige informele werksfeer en kansrijke mogelijkheden voor een toekomstig vennotabel accountant. Je klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit ondernemers uit het midden en kleinbedrijf en familiebedrijven.

Jouw profiel:

Wij zoeken een ambitieuze en resultaatgerichte collega die staat voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten.

  • je bent recent afgestudeerd AA-accountant en ingeschreven in het AA-register

  • je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een MKB accountants-adviespraktijk

  • je bent op zoek naar een mooie volgende stap in je carrière, waarbij je eindverantwoordelijkheid gaat dragen voor een eigen klantenbestand

  • je bent vaardig met IT applicaties

  • je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

  • je bent representatief en accuraat

  • je beschikt over voldoende analytisch en kritisch vermogen om onze dienstverlening voortdurend te optimaliseren

  • je bent gewend om leiding te geven aan een team en hanteert een coachende stijl.

 

Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct door het sollicitatieformulier in te vullen of mail naar frobben@3badviseurs.nl

 

Solliciteer op deze vacature

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.