Accountantskantoor transportsector

Accountantskantoor transportsector

Uw onderneming behoort tot de sector transport, waartoe behoort het vervoer van goederen over land en water. Hieronder gaan wij specifiek in op de kansen en bedreigingen van het beroepsgoederenvervoer over de weg, taxibedrijven en op binnenvaart.

De verwachting is dat het goederentransport binnen Europa het komende decennium gematigd verder blijft groeien. Hier liggen dus zeker kansen.  Daarentegen kan de verdere ontwikkeling en commercialisering van de 3D-printer grote gevolgen hebben voor de manier van organisatie en uitvoer van het transport in de toekomst. Verder is Europese regelgeving vaak gericht op het ontmoedigen van wegvervoer, maar juist op het bevorderen van de binnenvaart en vervoer over spoor. De grootste bedreiging is een dreigend tekort aan hoog opgeleide logistieke vakmensen. De aanwas van jong personeel stokt.

Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis en ervaring met de sector transport en kunnen u helpen met de antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe komen we aan goed opgeleide vakmensen?
  • Moeten we investeren in ons wagenpark of kunnen we beter nog een paar jaar doorrijden met de huidige vloot?
  • Moeten we voorraadbeheer toevoegen aan ons dienstenpakket?

Heeft u interesse in een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs of accountants, vraag dan een adviesgesprek aan op onze contact pagina.

 

Tags: accountancy transportsector – accountantskantoor transportsectorbelastingadviseurs transportsector – boekhoudkantoor transportsector – administratiekantoor transportsector – salarisadministratie transportsectorbelastingadvies transportbedrijven – Uden – Nijmegen – Eindhoven – Den Bosch