Assistent accountant – Uden/Eindhoven/Den Bosch/Nijmegen

Wij hebben een gedreven ondernemersmentaliteit, heb jij die ook?

Locatie: Uden/Eindhoven/Den Bosch/Nijmegen

(min. 24 uur p/w)

De Functie

Als Assistent accountant werk je direct voor en met de partner/accountant. Als Assistent accountant ben je werkzaam binnen onze samenstel praktijk en geef je ondersteuning op elk financieel administratief gebied van samenstellen tot fiscale aangifte. Er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd als het gaat om het onderhouden van contacten met onze klanten en het signaleren van adviesbehoeften en nieuwe mogelijkheden voor financieel administratieve advisering. Als zelfstandig aanspreekpunt voor de klant geef je een compleet inzicht in de bedrijfsvoering met behulp van actuele cijfers en door onder andere het verzorgen van (tussentijdse)cijfers, begrotingen, prognoses en liquiditeitsoverzichten.

Over 3B:

Wij zijn een advies- en accountantskantoor met kantoren in Uden, Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Maarheeze en Schaijk. Als persoonlijke bedrijfscoach helpen wij de MKB ondernemer met succesvol ondernemen door dicht bij de ondernemer en zijn onderneming te staan en zijn markt te begrijpen. Wij hanteren een flexibele, klantgerichte aanpak hetgeen zich kenmerkt door een 24/7 digitale beschikbaarheid. 3B staat voor: betrokken, betrouwbaar en betaalbaar.

De werkomgeving:

Wij bieden een professionele werkomgeving met een prettige informele werksfeer en kansrijke mogelijkheden om door te groeien naar MKB accountant. Je klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit ondernemers uit het midden en kleinbedrijf en familiebedrijven.

Jouw profiel:

Wij zoeken een ambitieuze en resultaatgerichte collega die staat voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten.

  • je hebt minimaal een afgeronde (hbo)accountancy opleiding en bent bij voorkeur studerend voor je AA titel
  • je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een allround MKB accountancypraktijk
  • je bent op zoek naar een mooie volgende stap in je carrière, waarbij je verantwoordelijk bent voor een eigen klantenbestand
  • je bent vaardig met IT applicaties
  • je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  • je bent representatief en accuraat
  • je beschikt over voldoende analytisch en kritisch vermogen om onze dienstverlening voortdurend te optimaliseren

Ons aanbod:

Bij ons kun je doen waar je goed in bent en heb je zelf de regie in handen om aan te tonen dat je een aankomend accountant bent voor ons kantoor. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en helpen we je graag bij het verder ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct door het sollicitatieformulier in te vullen of mail naar frobben@3badviseurs.nl

Voor nadere informatie  kun je terecht bij Frank Robben, partner, tel: 0651343291

 

Solliciteer op deze vacature

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Om ons team te versterken
zijn wij per direct op zoek naar:

(Junior)fiscalist – UDEN/EINDHOVEN
(min. 24 uur p/w)