Financieel administratief medewerk(st)er (boekhouder)

Wij hebben een gedreven ondernemersmentaliteit, heb jij die ook?

Locatie: Uden/Eindhoven (min. 24 uur p/w)

Over 3B:

Wij zijn een advies- en accountantskantoor met kantoren in Uden, Eindhoven, Den Bosch, Schaijk, Maarheeze en Nijmegen. Als persoonlijke bedrijfscoach helpen wij de MKB ondernemer met succesvol ondernemen door dicht bij de ondernemer en zijn onderneming te staan en zijn markt te begrijpen. Wij hanteren een flexibele, klantgerichte aanpak hetgeen zich kenmerkt door een 24/7 digitale beschikbaarheid. 3B staat voor: betrokken, betrouwbaar en betaalbaar.

De werkomgeving:

Wij bieden een professionele werkomgeving met een prettige informele werksfeer en kansrijke mogelijkheden om door te groeien naar belastingadviseur. Je klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit ondernemers uit het midden en kleinbedrijf en familiebedrijven.

Ons aanbod:

Bij ons kun je doen waar je goed in bent en heb je zelf de regie in handen om aan te tonen dat je een aanvulling bent voor ons kantoor. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en helpen we je graag bij het verder ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden.

De functie:

Als administrateur werk je direct voor en met de assistent accountant. Als administrateur ben je werkzaam binnen onze samenstel praktijk en voer je de administraties van onze klanten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het verzorgen van aangiftes omzetbelasting en het voorbereiden van specificaties ten behoeve van de jaarrekening. Er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd als het gaat om het onderhouden van contacten met onze klanten en het verzamelen, vastleggen en verwerken van de financiële gegevens.

Jouw profiel:

Wij zoeken een ambitieuze en resultaatgerichte collega die staat voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten.

  • Je hebt minimaal een afgeronde (mbo)administrateur opleiding – je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een allround MKB accountancy praktijk .
  • Je bent op zoek naar een mooie volgende stap in je carrière .
  • Je hebt kennis van en ervaring met MS Office, gangbare boekhoudpakketten (Exact online, SnelStart) .
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden .
  • Je bent flexibel, representatief en accuraat .
  • Je beschikt over voldoende analytisch en kritisch vermogen

Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct door het sollicitatieformulier in te vullen of mail naar frobben@3badviseurs.nl

 

 

 

 

Solliciteer op deze vacature

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Om ons team te versterken
zijn wij per direct op zoek naar:

(Junior)fiscalist – UDEN/EINDHOVEN
(min. 24 uur p/w)