Vacature: Remote Assistant-Accountant Samenstelpraktijk

Word een Assistant-Accountant zonder grenzen! Werk vanuit huis of waar op de wereld dan ook, op freelancebasis of in dienstverband, en breng je carrière naar nieuwe hoogten.

Vacature: Remote Assistant-Accountant Samenstelpraktijk

Word een Assistant-Accountant zonder grenzen! Werk vanuit huis of waar op de wereld dan ook, op freelancebasis of in dienstverband, en breng je carrière naar nieuwe hoogten.

Over ons:

3B Adviseurs is een advies- en accountantskantoor met 5 kantoren in Nederland, en 1 in curaçao. We zijn op zoek naar getalenteerde en gedreven financial professionals om ons team te versterken. Bij ons draait het om het ontdekken van financiële inzichten en daarnaast hebben wij een duidelijke toekomstvisie over een toekomstbestendige organisatie. Hierbij verleggen wij grenzen en verkennen wij nieuwe mogelijkheden. Doe jij met ons mee?

Remote Assistant-Accountant Samenstelpraktijk:

Als Remote Assistant-Accountant bieden wij jou de mogelijkheid om waar op de wereld dan ook te werken, maar je bent natuurlijk ook welkom op een van onze kantoren. Wij begrijpen dat flexibiliteit en balans tussen werk en privé essentieel zijn voor het welzijn en de productiviteit van onze medewerkers.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Als Assistant-Accountant houd jij je bezig met het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken voor klanten. Hierbij ondersteun je de accountant en bedrijfsadviseurs op elk financieel gebied. Denk hierbij aan:

 • Het opstellen jaarrekeningen en publicatiestukken.
 • Het consolideren van jaarrekeningen.
 • Het opstellen van periodieke rapportages en het analyseren voor nieuwe financiële inzichten voor de klant (met behulp van dashboarding).
 • Het opstellen van begrotingen en maken van prognoses.
 • Het opstellen van liquiditeitsoverzichten.

Dit breng je mee:

Wij zoeken ambitieuze, positieve en resultaatgerichte collega’s die staan voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een samenstelpraktijk.
 • Kennis en ervaring met boekhoud-, aangifte- en samenstelprogramma’s en MS Office is een must.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Beschikbaarheid van 24 tot 40 uur per week.
 • Discipline en zelfstandigheid om te werken in een remote omgeving.

Dit bieden wij:

Bij 3B krijg je de mogelijkheid om te werken met een dynamisch team van professionals en waardevolle ervaring op te doen in diverse sectoren. Wij bieden een professionele internationale multiculturele werkomgeving met een informele werksfeer en kansrijke mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. Daarnaast:

 • Een bruto maandsalaris indicatie tussen €3250,- en €4500,- afhankelijk van jouw ervaring en kennis. Tevens bestaat de mogelijkheid om op freelancebasis te werken.
 • Een flexibele en stimulerende remote werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt uitbreiden en kunt groeien als financieel expert.
 • Een goede on-boarding voor een vliegende start.

Over 3B

Wij bij 3B Adviseurs hebben een gedreven ondernemersmentaliteit, heb jij dat ook? 3B is een advies- en accountantskantoor, en als persoonlijke bedrijfscoach helpen wij MKB-ondernemers met succesvol ondernemen door dicht bij de ondernemer te staan. Wij hanteren een flexibele en klantgerichte aanpak. 3B staat voor: betrokken, betrouwbaar en betaalbaar. Wij zijn gedreven, aanpakkers, teamplayers, klantgericht, flexibel, positief ingesteld en hebben een hoge mate van affiniteit met digitaliseren. Met een duidelijke toekomstvisie wordt er gericht gewerkt aan een toekomstbestendige organisatie.

Interesse?

Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@3badviseurs.nl of solliciteer op de website van www.3badviseurs.nl. Dan nemen wij snel contact met je op!

 

Solliciteer op deze vacature

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Functie
Functie
Max. bestandsgrootte: 512 MB.