3B partners

Bas Diesveld

Altijd op zoek naar fiscale optimalisatie voor de klant. Dat is Bas Diesveld ten voeten uit. Na een opleiding Fiscaal recht aan de Universiteit Maastricht, bouwde Bas een mooie carrière op bij onder meer Deloitte en BDO Accountants. Door zijn proactieve houding is het ondernemerschap hem op het lijf geschreven.

Frank Robben

Resultaatgericht, bevlogen en gevormd in de praktijk. Dat is Frank Robben ten voeten uit. Een selfmade bedrijfsadviseur die kan bogen op jarenlange ervaring als ondernemer. Frank ondersteunde tal van bedrijven met de meest uiteenlopende bedrijfsvraagstukken, onder andere Dico, Stryker en Douglass.

Alfons van Geest

Kennis delen, ontzorgen en ondernemers vooruit helpen.  Allemaal begrippen die van toepassing zijn op Alfons van Geest. Hij heeft via Nivra-Nijenrode zijn RA titel behaald en is jaren werkzaam geweest als MKB accountant. Daarnaast is Alfons een aantal jaren werkzaam geweest in de zorgsector. Zijn aanpak is dan ook te kenmerken als “ontzorgen” van de klant/ondernemer.  Advies op maat en een goede relatie met de klant is zijn kracht.