3B filosofie

‘De accountants en adviseurs van 3B:
Betrokken, Betrouwbaar en Betaalbaar’

3B adviseurs & accountants is tot stand gekomen door de fusie van een aantal kleinschalige kantoren. Betrokkenheid door dicht bij de klant te staan is dus van oudsher diep geworteld in onze genen. Zo zijn onze relatiebeheerders niet alleen direct telefonisch bereikbaar op kantoor maar ook op hun mobiele telefoon. Als accountants staan wij daarnaast voor Betrouwbaarheid, waarbij juist, tijdig, volledig en punctueel bij ons hoog in het vaandel staan. Tenslotte onderkent 3B de voorkeur van de ondernemer voor vaste Betaalbare prijzen. Voor alle jaarlijks terugkerende werkzaamheden stellen wij een offerte op met een vast maandbedrag. U weet dus precies waar u aan toe bent en kunt uw kosten spreiden.

‘Welke diensten levert 3B adviseurs & accountants?’

Onze basiswerkzaamheden bestaan uit accountancy, belastingadvies, salarisadministratie en bedrijfsadvies. Wij controleren en verwerken financiële administraties en dienen voor onze klanten de btw aangiftes in. Daarbij maken we optimaal gebruik van hedendaagse toepassingen, zoals het inlezen van bankmutaties en het inscannen van inkoopfacturen.
Uw financiële administratie vormt de basis voor de jaarrekening die wij voor u samenstellen. Bij het samenstellen van de jaarcijfers zorgen wij ervoor dat deze voldoen aan de eisen die de wetgever, financier en aandeelhouders daar aan stellen. Het opstellen en indienen van uw belastingaangiftes vormt het sluitstuk van het jaarlijkse proces van het opmaken van de jaarcijfers. Bij de fiscale aangifte gaan we daarbij uiteraard op zoek naar maximaal fiscaal voordeel voor onze klanten.

Onze medewerkers van de salarisadministratie zorgen ervoor dat uw salarisverwerking op rolletjes loopt. Zij verwerken de loonstroken, dienen uw loonbelastingaangiftes in, stellen arbeidsovereenkomsten op en onderhouden de contacten met het pensioenfonds.

Tenslotte leveren wij ook vele aanvullende diensten. Voorbeelden zijn het opstellen van een liquiditeitsbegroting, de begeleiding bij fiscale adviesvraagstukken en de inbreng van een eenmanszaak in een B.V. Voor een compleet overzicht van onze diensten verwijzen wij u naar de dienstenpagina op deze website. Daar vindt u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

‘De hedendaagse ondernemer zoekt geen accountant, maar een adviseur’

Als ondernemer is het belangrijk om te weten dat u bij de juiste accountant terecht bent gekomen. Een accountant die er niet alleen voor zorgt dat uw financiële administratie op orde is en de balans in evenwicht is. De hedendaagse ondernemer verwacht tegenwoordig namelijk meer van zijn accountant. Hij verwacht een klankbord en een adviseur met specifieke kennis van de branche waarin hij werkzaam is.

3B adviseurs & accountants onderkent deze behoefte en daarom hebben wij er bewust voor gekozen om een team van externe adviseurs samen te stellen rondom onze corebusiness. Wij werken nauw samen met de adviseurs binnen ons netwerk en zijn bekend met hun specifieke kwaliteiten. Wij zien het als onze missie om onze klanten zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van ons kennisnetwerk. Daar waar u de behoefte heeft om een van onze adviseurs te spreken, zullen wij dan ook niet schromen om u met hen in contact te brengen. Doordat wij de aan ons gelieerde specialisten regelmatig spreken, verloopt de communicatie soepel en worden wij uitstekend  op de hoogte gehouden van relevante zaken die spelen in uw bedrijf en de vorderingen die worden gemaakt.

Heeft u interesse in een gratis adviesgesprek met een adviseur of één van onze accountants, laat dan uw gegevens achter op de contact pagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.