Accountants- en advieskantoor Den Bosch

Accountants- en advieskantoor Den Bosch

Heeft u geen overzicht meer op uw boekhouding? Of zoekt u juist iemand die uw administratie controleert en adviseert waar nodig? Als u een accountant in Den Bosch nodig heeft, staat 3B Adviseurs & Accountants voor u klaar.

Boekhouder Den Bosch
Van zzp’er tot mkb, van detailhandel tot industrie: een goede boekhouder komt bij iedere onderneming van pas. 3B adviseurs & accountants biedt administratieve dienstverlening en boekhouding, het verzorgen van btw-aangiftes, het samenstellen van de jaarrekening, het opstellen van begrotingen en nog veel meer. Ook belastingtechnische, salarisgerelateerde of juridische zaken nemen wij u graag uit handen.

Bedrijfsadviseur
Als ondernemer is het prettig om soms eens te sparren met iemand die verstand van zaken heeft. Een bedrijfsadviseur van 3B vervult die rol graag voor u. We kunnen u begeleiden bij diverse zaken, denk aan interimmanagement, ondernemingsplannen, financieringsaanvragen en fusies. We beschikken over jarenlange ervaring in het ondernemerschap en kijken door de bril van een ondernemer. Bovendien is ons netwerk van specialisten groot, waardoor we u altijd van een passend bedrijfsadvies kunnen voorzien.

Betrokken accountantskantoor
Bij 3B adviseurs & accountants vindt u niet alleen een uitstekende accountant in Den Bosch. Ons kantoor is namelijk tot stand gekomen door de samenwerking van een aantal kleinschalige kantoren, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Uden en Nijmegen.

3B staat voor BETROKKEN, BETROUWBAAR en BETAALBAAR!

Betrokken, door dicht bij u te staan, persoonlijk en intensief contact staan daarbij centraal.
Betrouwbaar, door juist, tijdig, volledig en precies te werken.
Betaalbaar, door met u een vast maandbedrag af te spreken voor alle jaarlijks terugkerende werkzaamheden.

Wij fungeren graag als uw klankbord en adviseur.

Contact accountantskantoor
Heeft u interesse in een gratis adviesgesprek met een accountant in Den Bosch, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

VESTIGING DEN BOSCH
Willemsplein 2-4 T 073 30 33 300
5211 AK Den Bosch F 073 30 33 301

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.