Services

Boekhouding

Administratieve dienstverlening
3B assisteert bij uw administratie in de meest brede zin van het woord; invullen van formulieren voor het CBS, begeleiding van klanten bij het verwerken van de boekhouding, maar ook het volledig overnemen van de financiële administratie, met inbegrip van facturering, betalingen en incassobeheer.
Inboeken financiële administratie
3B verwerkt voor een groot deel van haar klanten de financiële administratie. Dit gebeurt met behulp van de professionele software van Accountview (VISMA software). Door middel van een automatische bankkoppeling worden bankmutaties van onze klanten automatisch ingelezen. Na afloop van iedere periode ontvangen onze klanten handige overzichten van de financiële stand van zaken.
Controleren financiële administratie
3B controleert voor een groot deel van haar klanten periodiek de financiële administratie die door henzelf in een softwarepakket is ingevoerd. Dit doen we online, maar ook ter plekke bij de klant op locatie of door op afstand mee te kijken via teamviewer. Naar aanleiding van onze bevindingen geven we de klant tips en trucs mee om hun financiële administratie verder te verbeteren.
Verzorgen btw aangiftes
3B verzorgt de btw aangiftes voor een groot deel van haar klanten. Nadat de financiële administratie is ingeboekt of gecontroleerd vormt de btw aangifte het sluitstuk van deze werkzaamheden. 3B verzorgt een controleberekening of van alle zakelijke kosten de btw is teruggevraagd, stelt vervolgens de btw aangifte op en dient deze in bij de belastingdienst.
Indienen verzoek teruggaaf buitenlandse BTW
Hebt u btw betaald in een ander EU-land? Over goederen, diensten of een invoer uit een niet-EU-land en u doet daar geen btw-aangifte? Deze btw kan 3B voor u terugvragen via de Nederlandse Belastingdienst. Wij nemen u deze administratieve rompslomp graag uit handen. verbeteren.
Verzorgen cursus Snelstart
3B heeft uitgebreide kennis op het gebied van Snelstart. Aangezien wij al jarenlang met deze praktische software werken, kennen wij alle ins en outs van dit boekhoudpakket. Onze gebruikers helpen u graag op weg door middel van een praktisch toepasbare cursus. Stuur ons een bericht via de contact pagina en wij plannen binnen 1 week een cursus met u in.

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van ondernemen en accountancy?

Klik hieronder voor info over uw sector