Accountants- en advieskantoor Uden

Accountants- en advieskantoor Uden

Baart uw boekhouding u zorgen? Of bent u op zoek naar een goed advies over inboeken, belastingen en andere ondernemerszaken? Als u een accountant in Uden nodig heeft, staat 3B adviseurs & accountants voor u klaar.

Boekhouder Uden

Of u nu actief bent in de detailhandel of industrie, als zzp’er of mkb’er: een goede boekhouder komt bij iedere onderneming van pas. 3B adviseurs & accountants is uw boekhouder in Uden, met onder andere administratieve dienstverlening, het verzorgen van btw-aangiftes, het samenstellen van de jaarrekening, het opstellen van begrotingen en nog veel meer. Ook belastingtechnische, salarisgerelateerde of juridische zaken verzorgen wij voor u.

Bedrijfsadviseur

Een bedrijfsadviseur fungeert als klankbord en kan u adviseren in diverse kwesties. Een bedrijfsadviseur van 3B kan u bijvoorbeeld begeleiden bij zaken als interimmanagement, ondernemingsplannen, financieringsaanvragen en fusies. We kijken door de bril van een ondernemer en beschikken over jarenlange ervaring in het ondernemerschap. Bovendien is ons netwerk van specialisten groot, waardoor we u altijd een passend bedrijfsadvies kunnen geven.

Betrokken accountantskantoor

3B adviseurs & accountants is tot stand gekomen door de samenwerking van een aantal kleinschalige kantoren, met vestigingen in Uden, Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

3B staat voor BETROKKEN, BETROUWBAAR en BETAALBAAR!

Betrokken, door dicht bij u te staan, persoonlijk en intensief contact staan daarbij centraal.
Betrouwbaar, door juist, tijdig, volledig en precies te werken.
Betaalbaar, door met u een vast maandbedrag af te spreken voor alle jaarlijks terugkerende werkzaamheden.

Wij fungeren graag als uw klankbord en adviseur.

Contact accountantskantoor

Heeft u interesse in een gratis adviesgesprek met een accountant in Uden, laat dan uw gegevens achter of neem meteen contact op.

VESTIGING UDEN
Boekelsedijk 2B T 0413 74 53 00
5404 NK Uden F 0413 74 53 01

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.