Vacature: Bedrijfsadviseur – Locatie: Uden of Eindhoven

Heb je affiniteit met digitalisering en sta jij klaar om het verschil te maken voor onze klanten? Als bedrijfsadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en signaleer je adviesbehoefte en nieuwe mogelijkheden. Samen met de klant kijk jij vooruit!

Vacature: Bedrijfsadviseur – Locatie: Uden of Eindhoven

Heb je affiniteit met digitalisering en sta jij klaar om het verschil te maken voor onze klanten? Als bedrijfsadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en signaleer je adviesbehoefte en nieuwe mogelijkheden. Samen met de klant kijk jij vooruit!

Over ons:

3B Adviseurs is een advies- en accountantskantoor met 5 kantoren in Nederland, en 1 in curaçao. We zijn op zoek naar getalenteerde en gedreven financial professionals om ons team te versterken. Bij ons draait het om het ontdekken van financiële inzichten en daarnaast hebben wij een duidelijke toekomstvisie over een toekomstbestendige organisatie. Hierbij verleggen wij grenzen en verkennen wij nieuwe mogelijkheden. Doe jij met ons mee?

Bedrijfsadviseur:

Als Remote Assistant-Accountant bieden wij jou de mogelijkheid om waar op de wereld dan ook te werken, maar je bent natuurlijk ook welkom op een van onze kantoren. Wij begrijpen dat flexibiliteit en balans tussen werk en privé essentieel zijn voor het welzijn en de productiviteit van onze medewerkers.

Van registreren naar adviseren is ons motto! Bij ons kun je doen waar je goed in bent en heb je zelf de regie in handen. Als bedrijfsadviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, en met behulp van actuele cijfers geef je hen een compleet inzicht in hun bedrijfsvoering. Hierbij word je ondersteund door een team van financiële allrounders en assistent-accountants, die klaarstaan om je op elk financieel gebied te assisteren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Het onboarden van nieuwe klanten en het inrichten van hun financiële administratie, evenals het koppelen van de bedrijfsapplicaties aan de financiële administratie.
 • Het verzorgen van het client-intake formulier.
 • Het bespreken van de jaarcijfers en tussentijdse cijfers met de klant.
 • Het onderhouden van regelmatig contact met klanten, waarbij je vragen stelt wanneer er gegevens ontbreken en advies geeft over mogelijke besparingen of belastingvoordelen.
 • Het verzorgen van Inkomstenbelasting- en Vennootschapsbelastingaangiftes.
 • Het opstellen van periodieke rapportages.
 • Het maken van begrotingen en liquiditeitsoverzichten, en het opstellen van prognoses.

Bovendien is het jouw verantwoordelijkheid om proactief klantcontact te onderhouden en nauwkeurig adviesbehoeften te signaleren. Bij ons krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van onze klanten, terwijl je geniet van een stimulerende en ondersteunende werkomgeving.

Dit breng je mee:

Wij zoeken ambitieuze, positieve en resultaatgerichte collega’s die staan voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten. Jouw analytische vaardigheden stellen je in staat om complexe financiële situaties te begrijpen en klantgerichte oplossingen te bieden. Met een can-do-mentaliteit en een resultaatgerichte aanpak sta je klaar om onze klanten te ondersteunen bij al hun financiële vraagstukken. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding en/of minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis en ervaring met boekhoud-, aangifte- en samenstelprogramma’s en MS Office is een must.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Beschikbaarheid van 24 tot 40 uur per week.

  Dit bieden wij:

  Bij 3B krijg je de mogelijkheid om te werken met een dynamisch team van professionals en waardevolle ervaring op te doen in diverse sectoren. Wij bieden een professionele internationale multiculturele werkomgeving met een informele werksfeer en kansrijke mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. Daarnaast:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €4000,- en €5000,-, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
  • Een solide pensioenregeling en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • De mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je flexibel kunt kiezen tussen kantoor- en thuiswerken.
  • Een flexibele en stimulerende werkomgeving waarin je jouw vaardigheden kunt uitbreiden en kunt groeien als financieel expert.
  • Een goede on-boarding voor een vliegende start.
  • Een goede on-boarding voor een vliegende start.

  Over 3B

  Wij bij 3B Adviseurs hebben een gedreven ondernemersmentaliteit, heb jij dat ook? 3B is een advies- en accountantskantoor, en als persoonlijke bedrijfscoach helpen wij MKB-ondernemers met succesvol ondernemen door dicht bij de ondernemer te staan. Wij hanteren een flexibele en klantgerichte aanpak. 3B staat voor: betrokken, betrouwbaar en betaalbaar. Wij zijn gedreven, aanpakkers, teamplayers, klantgericht, flexibel, positief ingesteld en hebben een hoge mate van affiniteit met digitaliseren. Met een duidelijke toekomstvisie wordt er gericht gewerkt aan een toekomstbestendige organisatie.

  Interesse?

  Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@3badviseurs.nl of solliciteer op de website van www.3badviseurs.nl. Dan nemen wij snel contact met je op!

   

  Solliciteer op deze vacature

  "(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

  Functie
  Functie
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.