(Junior) Fiscalist - Locatie: Uden of Eindhoven

Ben jij die nauwkeurige en ambitieuze (junior) fiscalist met een frisse kijk op fiscale vraagstukken? Als Fiscalist werk jij samen met de belastingadviseur, en ben je altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden voor fiscale advisering.

Vacature: (Junior) Fiscalist – Locatie: Uden of Eindhoven

Ben jij die nauwkeurige en ambitieuze (junior) fiscalist met een frisse kijk op fiscale vraagstukken? Als Fiscalist werk jij samen met de belastingadviseur, en ben je altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden voor fiscale advisering.

Over ons:

3B Adviseurs is een advies- en accountantskantoor met 5 kantoren in Nederland, en 1 in curaçao. We zijn op zoek naar getalenteerde en gedreven financial professionals om ons team te versterken. Bij ons draait het om het ontdekken van financiële inzichten en daarnaast hebben wij een duidelijke toekomstvisie over een toekomstbestendige organisatie. Hierbij verleggen wij grenzen en verkennen wij nieuwe mogelijkheden. Doe jij met ons mee?

(Junior) Fiscalist:

Als Fiscalist binnen onze organisatie ben jij de expert op het gebied van belastingaangiftes. Met jouw scherpe analytische vaardigheden en nauwkeurige aanpak zorg je ervoor dat onze klanten hun fiscale verplichtingen tijdig en correct nakomen. Je werkt samen met de belastingadviseur van 3B, en krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een professionele en stimulerende omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het:

 • Opstellen en indienen van diverse belastingaangiftes, waaronder inkomstenbelastingaangiftes en vennootschapsbelastingaangiftes voor bedrijven.
 • Verzamelen en analyseren van financiële gegevens van klanten om accurate aangiftes te kunnen opstellen.
 • Naleven van actuele belastingwetten, regels en voorschriften om ervoor te zorgen dat alle aangiftes voldoen aan de geldende normen.
 • Bieden van basisfiscaal advies aan klanten om hen te ondersteunen bij het maximaliseren van belastingvoordelen en het minimaliseren van belastingverplichtingen.
 • Communiceren met klanten om vragen te beantwoorden, ontbrekende informatie op te vragen en de aangiftes te bespreken.
 • Zorgdragen voor een nauwkeurig dossierbeheer van alle belastingaangiftes.
 • Bewaken van deadlines om ervoor te zorgen dat aangiftes tijdig worden ingediend.

Dit breng je mee:

Wij zoeken ambitieuze, positieve en resultaatgerichte collega’s die staan voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en aandacht voor detail, waardoor je in staat bent complexe fiscale situaties te doorgronden en doeltreffende oplossingen te bieden. Daarnaast vragen we het volgende van jou:

 • Een afgeronde fiscale hbo-opleiding en/of minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van relevante belastingwetten- en voorschriften.
 • Ervaring met boekhoud- een aangifteprogramma’s.
 • Voldoen aan de jaarlijkse PE-verplichting en verplicht lidmaatschap bij Register Belastingadviseur (kosten gedekt door de werkgever).
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Beschikbaarheid van 24 tot 40 uur per week.

Dit bieden wij:

Bij 3B krijg je de mogelijkheid om te werken met een dynamisch team van professionals en waardevolle ervaring op te doen in diverse sectoren. Wij bieden een professionele internationale multiculturele werkomgeving met een informele werksfeer en kansrijke mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. Daarnaast:

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €3000,- en €4000,-, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een solide pensioenregeling en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • De mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je flexibel kunt kiezen tussen kantoor- en thuiswerken.
 • Een flexibele en stimulerende werkomgeving waarin je jouw vaardigheden kunt uitbreiden en kunt groeien als financieel expert.
 • Een goede on-boarding voor een vliegende start.

Over 3B:

Wij bij 3B Adviseurs hebben een gedreven ondernemersmentaliteit, heb jij dat ook? 3B is een advies- en accountantskantoor, en als persoonlijke bedrijfscoach helpen wij MKB-ondernemers met succesvol ondernemen door dicht bij de ondernemer te staan. Wij hanteren een flexibele en klantgerichte aanpak. 3B staat voor: betrokken, betrouwbaar en betaalbaar. Wij zijn gedreven, aanpakkers, teamplayers, klantgericht, flexibel, positief ingesteld en hebben een hoge mate van affiniteit met digitaliseren. Met een duidelijke toekomstvisie wordt er gericht gewerkt aan een toekomstbestendige organisatie.

Interesse?

Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@3badviseurs.nl of solliciteer op de website van www.3badviseurs.nl. Dan nemen wij snel contact met je op!

Solliciteer op deze vacature

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Functie
Functie
Max. bestandsgrootte: 512 MB.