MKB Accountant – Locatie: Uden of Eindhoven

Wij zijn op zoek naar jou, de vaktechnisch onderlegde MKB Accountant die ons team niet alleen versterkt in het leveren van kwaliteit, maar ook een essentiële rol speelt als bouwsteen voor de toekomstige groei van 3B Adviseurs. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu!

Vacature: MKB Accountant – Locatie: Uden of Eindhoven

Wij zijn op zoek naar jou, de vaktechnisch onderlegde MKB Accountant die ons team niet alleen versterkt in het leveren van kwaliteit, maar ook een essentiële rol speelt als bouwsteen voor de toekomstige groei van 3B Adviseurs. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu!

Over ons:

3B Adviseurs is een advies- en accountantskantoor met 5 kantoren in Nederland, en 1 in curaçao. We zijn op zoek naar getalenteerde en gedreven financial professionals om ons team te versterken. Bij ons draait het om het ontdekken van financiële inzichten en daarnaast hebben wij een duidelijke toekomstvisie over een toekomstbestendige organisatie. Hierbij verleggen wij grenzen en verkennen wij nieuwe mogelijkheden. Doe jij met ons mee?

MKB Accountant:

Van registreren naar adviseren is ons motto! Als (beginnend) MKB Accountant ben je de spil in het web en speel je een essentiële rol in het ondersteunen van onze MKB-klanten bij hun financiële uitdagingen. In de rol ben je vaktechnisch verantwoordelijk voor de geleverde diensten en advies van 3B op het gebied van financiën, belastingen en wet- en regelgeving aan onze MKB-klanten. Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Reviewen en (deels) opstellen van jaarrekeningen voor diverse klanten.
 • Opstellen van financiële rapporten voor diverse klanten.
 • Zelfstandig fungeren als aanspreekpunt voor klanten en hen begeleiden in hun financiële besluitvorming.
 • Monitoren en toezicht houden op de kwaliteit van de dienstverlening en naleving van relevante regelgeving.
 • Coachen en begeleiden van junior medewerkers in hun professionele ontwikkeling en het stimuleren van hun talenten.
 • Actief bijdragen aan het verder uitbouwen van ons klantenbestand en het opbouwen van duurzame relaties met klanten en stakeholders.
 • Samen met de vennoten de strategische visie van ons kantoor uitdragen en de organisatie vertegenwoordigen in de markt.

Dit breng je mee:

Wij zoeken ambitieuze, positieve en resultaatgerichte collega’s die staan voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten. Als MKB-accountant ben je niet alleen representatief en nauwkeurig, maar beschik je ook over voldoende analytisch en kritisch vermogen om onze dienstverlening voortdurend te optimaliseren. Daarnaast vragen we het volgende van jou:

 • Een afgeronde AA-Accountant opleiding en inschrijving in het AA-register.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een adviespraktijk voor het MKB.
 • Ervaring met het leiden van een team en het hanteren van een coachende stijl.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Beschikbaarheid om 32 tot 40 uur per week te werken.

Dit bieden wij:

Bij 3B krijg je de mogelijkheid om te werken met een dynamisch team van professionals en waardevolle ervaring op te doen in diverse sectoren. Wij bieden een professionele internationale multiculturele werkomgeving met een informele werksfeer en kansrijke mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. Verder word jij als MKB-accountant mede het gezicht van ons kantoor, samen met de vennoten. Daarnaast:

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €6000,- en €8000,-, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een solide pensioenregeling en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • De mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je flexibel kunt kiezen tussen kantoor- en thuiswerken.
 • Een flexibele en stimulerende werkomgeving waarin je jouw vaardigheden kunt uitbreiden en kunt groeien als financieel expert.
 • Een goede on-boarding voor een vliegende start.

Over 3B:

Wij bij 3B Adviseurs hebben een gedreven ondernemersmentaliteit, heb jij dat ook? 3B is een advies- en accountantskantoor, en als persoonlijke bedrijfscoach helpen wij MKB-ondernemers met succesvol ondernemen door dicht bij de ondernemer te staan. Wij hanteren een flexibele en klantgerichte aanpak. 3B staat voor: betrokken, betrouwbaar en betaalbaar. Wij zijn gedreven, aanpakkers, teamplayers, klantgericht, flexibel, positief ingesteld en hebben een hoge mate van affiniteit met digitaliseren. Met een duidelijke toekomstvisie wordt er gericht gewerkt aan een toekomstbestendige organisatie.

Interesse?

Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@3badviseurs.nl of solliciteer op de website van www.3badviseurs.nl. Dan nemen wij snel contact met je op!

Solliciteer op deze vacature

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Functie
Functie
Max. bestandsgrootte: 512 MB.