3B beschikt over een omvangrijk netwerk in diverse disciplines. Wij weten waar we goed in zijn, maar we weten ook welke beperkingen we hebben. In dat geval verwijzen we graag door naar een van onderstaande specialisten uit ons netwerk. Het zijn over het algemeen relatief kleine ondernemingen met veel expertise op hun vakgebied en net als wij werkzaam voor het MKB. Als u wilt kunnen we u met een van hen in contact brengen, maar u kunt ook altijd zelf direct met hen contact opnemen.
ADEKWAAD

Ad-van-Antwerpen
Ad van Antwerpen

Onder het motto “wie niet uitgesproken durft te zijn wordt nooit spraakmakend” daagt ADEKWAAD ondernemers uit om kleur te bekennen en nieuwe wegen naar succes te zoeken.
ADEKWAAD helpt retailers en MKB ondernemers  om hun winkel of bedrijf op een unieke, onderscheidende manier in de markt te zetten en de voorkeur en loyaliteit van klanten te versterken.
ADEKWAAD….

 • helpt ondernemers om van hun winkel of bedrijf een sterk, onderscheidend merk te maken.
 • Verzorgt  inspirerende brandingsessies en -workshops voor ondernemers, directies en management teams
 • coacht en begeleidt ondernemers

Creëren van relevantie, onderscheidend vermogen en commerciële slagkracht vormen de drie pijlers onder de aanpak van ADEKWAAD

www.adekwaad.nl

Albert Voet

albert-voet
Albert Voet, managementadvies en businessmediation

Businessmediation:
Het geeft mij voldoening om, vanuit een neutrale en onafhankelijke positie, partijen tot een gedragen oplossing te laten komen.

Mijn specialismen zijn:

 • business mediation
 • mediation binnen agrarische sector
 • mediation in Ruimtelijke Ordening en Milieu
 • buurtbemiddeling

( https://www.albertvoet.nl/mediation/adviesgesprek-mediation.html)

Managementadvies:
Ook mij geeft het arbeidsvreugde als de arbeidsvreugde én arbeidsrendement van klanten verhoogd wordt. Door inzicht te krijgen in uw persoonlijke kenmerken of teamanalyses kunt u dat gemakkelijker en sneller bereiken.

(https://www.albertvoet.nl/producten/persoonlijke-profiel-analyse.html)

Graag wil ik in een vrijblijvend gesprek u duidelijk maken wat uw voordelen van mijn aanpak zijn.

www.albertvoet.nl

Candel HR

Deanne-Candel
Deanne Candel

Candel HR ondersteunt de ondernemer in zijn rol als werkgever. Candel HR focust op de korte en de lange termijn, op resultaat en ondernemerschap en op mensen.

Candel HR ontzorgt in human resource vraagstukken door het juiste advies te geven en dit te implementeren. Onze focus op mensen vertaalt zich in een sterk en stabiel personeelsbestand. We weten als geen ander uw bedrijfsdoelstellingen en de persoonlijke doelstellingen van uw mensen op één lijn te krijgen.

Onze relaties waarderen onze doelgerichtheid, ons oog voor detail en onze kwaliteit. Onze filosofie is simpel: ons werk dient een directe bijdrage te leveren aan de lange termijn bedrijfsresultaten.

www.candelhr.nl

Credion

John-Dithmar-Menge
John-Dithmar Menge

Of u nu financiering, risicodragend vermogen of kortstondige liquiditeit nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. We zijn daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn. Wij staan voor:

 • Realisatiekracht
 • Groot inlevingsvermogen
 • Deskundigheid
 • Consistentie
 • Accuratesse

Credion is een landelijke organisatie van meer dan 45 vestigingen, die over ruim 40 verschillende bronnen van geld beschikt. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook financiers die de inkoop voorfinancieren. Door deze vele bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion’s credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

www.credion.nl

Succes met je webshop

Astrid-van-Kollenburg
Astrid van Kollenburg

Het is niet moeilijk om een webwinkel te beginnen. Maar je webwinkel succesvol maken is een heel ander verhaal. Dat is nog niet zo gemakkelijk, zeker als je je in een branche bevindt met veel concurrentie. Succes met je Webshop helpt webwinkeliers met het vergoten van hun omzet. Door het vergroten van de naamsbekendheid, door meer bezoekers naar de webwinkel te trekken, van bezoekers klanten te maken en door van klanten fans te maken. Je krijgt meer overzicht en rust, terwijl je meer verdient en niks je in de weg staat om je webwinkel te laten groeien.

www.succesmetjewebshop.nl

Van As advocaten

René-Halfens
René Halfens

Van As Advocaten is een onafhankelijk full service advocatenkantoor, met vestigingen in Uden en Nieuwegein. Samen met zo’n 20 collega advocaten, staan Remco Michielsen en René Halfens dagelijks klaar om MKB-ondernemers juridisch te adviseren en indien nodig voor hen te procederen. Zij onderscheiden zich hierbij doordat ze voor al hun cliënten bereikbaar, betrouwbaar en betaalbaar willen zijn. Alle advocaten werken zowel op basis van een uurtarief, als een vooraf afgesproken vaste prijs. Ook het werken op basis van een abonnement behoort tot de mogelijkheden.

www.vanasadvocaten.nl

Van Gerrevink advies

Carla-Gerrevink
Carla van Gerrevink

Van Gerrevink Advies ziet ontwikkeling als basis voor succes en plezier
Succesvol worden of blijven, betekent helder hebben waar uw organisatie heen wil en hoe. Daarbij zijn wij sparring-partner, onderzoeker, out-of-the-box werk­vor­m-bedenker en adviseur.
Welke producten/diensten willen wij (blijven) leveren? Waar liggen groei­kansen? Welke versterking van het team of management is nodig? Hoe zetten we onze communicatie daarbij in? Dat soort vraagstukken  pakken we graag samen met de klant op. Door de juiste vragen te stellen en de dia­loog te stimuleren. Soms confronterend, altijd verhelderend. Onze specialisatie ligt bij het MKB en de branche Zorg en Welzijn. Samen op weg naar uw stip op de horizon, dat is waar wij voor gaan.

www.vangerrevinkadvies.nl

Repay HRM


Brigit van Dijk

Repay HRM ontzorgt ondernemers sinds 2005 door het wegnemen van werkgeversriciso’s en biedt werknemers de zekerheden van een goede werkgever. Inmiddels is Repay HRM een top-10 speler binnen de payrollbranche in Nederland en met 10 vestigingen is er altijd een accountmanager in de buurt. Door de schaalgrootte is Repay HRM in staat concurrerende tarieven te hanteren en te investeren in kennis en kwaliteit. Met eigen HRM-specialisten, bedrijfsadviseurs, verzuimconsultants en een centraal servicecenter heeft Repay HRM alles in huis om u te ontzorgen. Wilt u meer flexibiliteit, geen risico’s en kostenzeker ondernemen, dan komen wij graag in contact met u.

www.repayhrm.nl

Creatie Maakt Alles


Hanneke van den Heuvel

In 2003 ben ik gestart als ondernemer in het creatieve vak als grafisch vormgever, en sinds 2014 heb ik daar een nieuwe wending aan gegeven met Creatie Maakt Alles als MKB marketing specialist.

Creatie Maakt Alles
Met Creatie Maakt Alles zorg ik voor een slimme inzet van reclamemiddelen die aansluiten bij uw bedrijf! Van een effectieve opzet van de website, de consequente inzet van social media, het verzorgen van een campagne tot het opzetten en inzetten van een marketingplan. Passend binnen uw budget en gericht op een optimaal bedrijfsresultaat.

MKB Marketing
Voor veel MKB bedrijven is een eigen marketingafdeling een ver-van-mijn-bed-show. De investering is vaak groot en het resultaat moet nog maar blijken. Als onafhankelijke partner ben ik flexibel inzetbaar en bewaak ik budget, planning en resultaat.

Designer
Daarnaast geef ik (grafisch) vorm aan alle in te zetten middelen, ik optimaliseer de website en zet samen met u creatieve acties op.

www.creatiemaaktalles.nl

Golden Dutch


Maurice Balt

Golden Dutch is een marktonderzoeksbureau dat sinds april 2008 Nederlandse bedrijven ondersteunt bij hun marktentree op de Duitse markt. Dit doen we door middel van marktonderzoek, het vinden en selecteren van geschikte handelspartners en het bieden van praktische ondersteuning voor managementteams. Uiteraard coachen we ook individuele ondernemers bij het starten van hun bedrijf in Duitsland. De onderneming wordt gevoerd door de Duitsland landenspecialist Maurice Balt.

Bij Golden Dutch zijn wij onder meer gespecialiseerd in de volgende sectoren:
ICT
E-Commerce
Onroerend Goed
Groot- en detailhandel

Golden Dutch voert niet alleen marktonderzoeken uit, maar ondersteunt ook actief bij de vervolgstappen hiervan. Deze stappen kunnen bijvoorbeeld zijn:
het ontwikkelen van een business- of marketingplan of het opzetten en uitrollen van een businessplan in de Duitse markt. Dit laatste betekent dat wij tot aan de eerste omzet, totdat het concept in de Duitse markt werkt, bij de implementatie van uw businessmodel betrokken zijn.

www.golden-dutch.nl