Vacature: Remote Financiële Allrounder

Word een Financiële Allrounder zonder grenzen! Werk vanuit huis of waar op de wereld dan ook, op freelancebasis of in dienstverband, en breng je carrière naar nieuwe hoogten.

Vacature: Remote Financiële Allrounder

Word een Financiële Allrounder zonder grenzen! Werk vanuit huis of waar op de wereld dan ook, op freelancebasis of in dienstverband, en breng je carrière naar nieuwe hoogten.

Over ons:

3B Adviseurs is een advies- en accountantskantoor met 5 kantoren in Nederland, en 1 in curaçao. We zijn op zoek naar getalenteerde en gedreven financial professionals om ons team te versterken. Bij ons draait het om het ontdekken van financiële inzichten en daarnaast hebben wij een duidelijke toekomstvisie over een toekomstbestendige organisatie. Hierbij verleggen wij grenzen en verkennen wij nieuwe mogelijkheden. Doe jij met ons mee?

Remote Financiële Allrounder:

Als Remote Financiële Allrounder bieden wij jou de mogelijkheid om waar op de wereld dan ook te werken, maar je bent natuurlijk ook welkom op een van onze kantoren. Wij begrijpen dat flexibiliteit en balans tussen werk en privé essentieel zijn voor het welzijn en de productiviteit van onze medewerkers.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Als Financiële Allrounder houd jij je bezig met het zelfstandig controleren van de administraties van klanten, inclusief de daarbij behorende afstemmingen, vastleggingen en aangiftes van omzetbelastingen. Hierbij ondersteun je de assistent-accountant en bedrijfsadviseurs op elk financieel gebied. Denk hierbij aan:

 • Het controleren en corrigeren van financiële administraties.
 • Het verzorgen en klaarzetten van btw-aangiftes inclusief opstellen verloopschema BTW.
 • Het uitwerken van kolommenbalans met bijbehorende specificaties ten behoeve van tussentijdse rapportages en jaarafsluiting.
 • Het zelfstandig verzorgen van tussentijdse en jaarlijkse definitieve proefsaldibalansen ten behoeve van de samenstelpraktijk.
 • Het bijhouden en vastleggen van de ‘overeenkomsten’ en ‘verzekeringen’ per klant.
 • Het aan de hand van instructies en werkprogramma’s controleren en verzorgen van periodieke afstemmingen ten behoeve van de periodeafsluitingen.
 • Het is jouw verantwoordelijkheid om de taken correct, volledig en zelfstandig uit te voeren.

Dit breng je mee:

Wij zoeken ambitieuze, positieve en resultaatgerichte collega’s die staan voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding en/of minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis en ervaring met boekhoud-, aangifte- en samenstelprogramma’s en MS Office is een must.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Beschikbaarheid van 24 tot 40 uur per week.
 • Discipline en zelfstandigheid om te werken in een remote omgeving.

Dit bieden wij:

Bij 3B krijg je de mogelijkheid om te werken met een dynamisch team van professionals en waardevolle ervaring op te doen in diverse sectoren. Wij bieden een professionele internationale multiculturele werkomgeving met een informele werksfeer en kansrijke mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. Daarnaast:

 • Een bruto maandsalaris indicatie tussen €2750,- en €3500,- afhankelijk van jouw ervaring en kennis. Tevens bestaat de mogelijkheid om op freelancebasis te werken.
 • Een flexibele en stimulerende remote werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt uitbreiden en kunt groeien als financieel expert.
 • Een goede on-boarding voor een vliegende start.

Over 3B:

Wij bij 3B Adviseurs hebben een gedreven ondernemersmentaliteit, heb jij dat ook? 3B is een advies- en accountantskantoor, en als persoonlijke bedrijfscoach helpen wij MKB-ondernemers met succesvol ondernemen door dicht bij de ondernemer te staan. Wij hanteren een flexibele en klantgerichte aanpak. 3B staat voor: betrokken, betrouwbaar en betaalbaar. Wij zijn gedreven, aanpakkers, teamplayers, klantgericht, flexibel, positief ingesteld en hebben een hoge mate van affiniteit met digitaliseren. Met een duidelijke toekomstvisie wordt er gericht gewerkt aan een toekomstbestendige organisatie.

Interesse?

Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@3badviseurs.nl of solliciteer op de website van www.3badviseurs.nl. Dan nemen wij snel contact met je op!

 

Solliciteer op deze vacature

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Functie
Functie
Max. bestandsgrootte: 512 MB.