Vraag nu een bedrijfsfinanciering aan via de 3B Kredietdesk

3B Kredietdesk biedt u graag de hulp die u wenst.

Download ook onze app en ontvang gratis 1 dagdeel gebruikerstraining.

3B Kredietdesk: bedrijfsfinanciering aanvragen

Bent u op zoek naar een specialist in het aanvragen van een bedrijfsfinanciering? 3B Kredietdesk biedt u graag de hulp die u wenst. Bij een eerste kennismaking inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan een haalbaarheidsanalyse uit te kunnen voeren. Een uitgebreide cijferanalyse is hier een onderdeel van. Voor het verstrekken van bedrijfsfinancieringen werken wij met verschillende geldverstrekkers samen. Zo wordt een bedrijfsfinanciering aanvragen veel eenvoudiger, dan wanneer u dit proces zelf zou moeten doorlopen. In dit artikel vertellen we u graag meer over een bedrijfsfinanciering aanvragen.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Bedrijfsfinanciering
nodig?

Heeft u moeite om uw financiering rond te krijgen? Willen traditionele geldverstrekkers u niet van het benodigde krediet voorzien om uw plannen te realiseren? In dat geval kan het verstandig zijn om naar alternatieven voor een bancair krediet te kijken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Voor investeringen die zich relatief snel terugverdienen regelen wij een alternatieve bedrijfsfinanciering tot € 300.000 met een maximale looptijd van 24 maanden. Het fijne aan deze zakelijke financiering is dat u geen onderpand, noch een persoonlijke borgstelling nodig heeft om het krediet te verkrijgen.

Hulp bij het aanvragen van bedrijfsfinanciering

De specialisten van 3B Kredietdesk bieden u hulp bij het aanvragen van bedrijfsfinanciering voor verschillende doeleinden. Op basis van het adviesplan wat we voor u schrijven, stellen we een financieringsaanvraag op om aan uw behoeftes te kunnen voldoen. Deze financieringsaanvraag dienen we bij verschillende Nederlandse geldverstrekkers in.

Bedrijfsfinanciering
voor ondernemers

Het feit dat een onderpand en een persoonlijke borgstelling niet noodzakelijk zijn, is niet het enige voordeel van deze alternatieven. Ook zijn deze alternatieven doorgaans heel eenvoudig aan te vragen en sneller beschikbaar dan de traditionele bancaire kredieten. Zo kunt u het verkregen krediet direct inzetten voor het realiseren van uw investeringsplannen. Wij regelen kredieten tot 300.000 euro met een maximale looptijd van 24 maanden voor investeringen die zich relatief snel terugverdienen.

Advies bij
bedrijfsfinanciering

Wilt u advies bij het aanvragen van bedrijfsfinanciering? Of wilt u meer weten over de hulp die 3B Kredietdesk u kan bieden bij een bedrijfsfinanciering aanvragen? Onze specialisten maken graag geheel vrijblijvend kennis met u, om onze mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten.

Bedrijfsfinanciering aanvragen en advies in een van onze vestigingen: NijmegenUdenDen BoschEindhoven