Vraag nu een
bedrijfslening aan via de
3B Kredietdesk

3B Kredietdesk biedt u graag de hulp die u wenst.

Download ook onze app en ontvang gratis 1 dagdeel gebruikerstraining.

3B Kredietdesk: een bedrijfslening aanvragen

Wanneer u als bedrijf een bedrijfslening aan wilt vragen, komt u in een complex landschap terecht. Dit maakt een bedrijfslening aanvragen doorgaans behoorlijk ingewikkeld voor ondernemers. De specialisten van 3B Kredietdesk staan voor u klaar, om u de helpende hand te bieden bij een bedrijfslening aanvragen. Door verschillende fases te doorlopen stellen we een financieringsaanvraag voor u op. Met deze financieringsaanvraag kunnen we verzoeken indienen bij verschillende Nederlandse geldverstrekkers.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Gebruik of
nieuw materiaal leasen

Eenvoudig en snel gebruikt of nieuw materieel leasen? Als organisatie kan de aanschaf van nieuwe materialen een flinke investering vergen. Een bancair krediet wordt lang niet altijd aan ondernemers verstrekt, zeker wanneer u geen garanties kunt overleggen. Snel en eenvoudig nieuw of gebruikt materieel leasen vormt in zo’n situatie mogelijk een oplossing voor u. Gebruikt materieel in goede staat van onderhoud weten wij op waarde te schatten, om u een maatwerk leaseoplossing te kunnen bieden. Zo laten wij uw onderneming groeien met behulp van equipment leasing oplossingen.

Financieringsoplossing
voor ondernemers

Wij kijken verder dan enkel naar uw bedrijfscijfers, kasstromen en contracten, door eerst de waarde van het equipment te beoordelen! Hierin wijken wij af van de vaak stugge en logge bancaire geldverstrekkers. Daarbij bieden wij oplossingen voor financial lease, operational lease en sale en lease back. Iets wat de bancaire kredieten mogelijk overbodig voor u maakt! Zo kunt u toch de groei verwezenlijken, die u altijd al gewenst heeft.

Hulp bij het aanvragen
van een bedrijfslening

Onze hulp bij het aanvragen van een bedrijfslening bestaat
uit verschillende stappen. Na een eerste kennismaking zullen we een uitgebreide cijferanalyse en haalbaarheidsanalyse voor u uitvoeren.
Op basis hiervan kunnen we een adviesplan en financieringsaanvraag
voor u opstellen.

Bemiddeling bij een bedrijfslening

Wanneer de financieringsaanvraag eenmaal opgesteld is, bieden we
hulp bij de bemiddeling van een bedrijfslening. Een bedrijfslening aanvragen kan bij verschillende geldverstrekkers, die u ieder een aanbod zullen doen. Door u hierbij te begeleiden, krijgt u het beste aanbod en profiteert u van de meest gunstige voorwaarden. U wilt immers geen onnodige risico’s lopen na het aanvragen van een zakelijke financiering.

Zakelijk krediet aanvragen en advies in een van onze vestigingen:
Nijmegen
UdenDen BoschEindhoven