Accountantskantoor voor de groothandel

Accountantskantoor voor de groothandel

Uw onderneming verhandelt goederen die het bedrijf niet zelf produceert en levert deze aan bedrijfsmatige afnemers. Uw bedrijf bevindt zich dus midden in de supply chain. Inkoop, verkoop en assortimentssamenstelling zijn de basisactiviteiten, aangevuld met logistieke dienstverlening, financiering van voorraad en debiteuren, het leveren van productinformatie en/of service. Toegevoegde waarde in de keten is het toverwoord.

Kansen voor uw bedrijf zijn er volop zoals de toenemende export en veranderend koopgedrag bij zowel B2B als B2C klanten (Omnichannel); Financiering van de supply chain is en blijft een belangrijke uitdaging. Het verzamelen van (big) data en hiermee het voorspellen van gedrag van klanten wordt steeds belangrijker.

Anderzijds zijn er ook voor uw bedrijf ook bedreigingen zoals de huidige economische instabiele situatie, verschuiving van handelsblokken (BRIC), beperking van overheidsbestedingen en terugloop van consumentenbestedingen. Toename van de betalingstermijn blijft een belangrijk aandachtspunt (met name de financiering hiervan), evenals de toenemende concurrentie door branchevervaging.

Onze adviseurs en accountants hebben uitgebreide kennis en ervaring met de groothandel en kunnen u helpen met de antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe minimaliseren we onze voorraadpositie?
  • Hoe overtuigen we de bank van onze plannen?
  • We moeten saneren vanwege teruglopende omzet; waar beginnen we?
  • Moeten we investeren of bezuinigen?
  • Is rechtstreeks leveren aan de eindconsument een optie voor ons?

Heeft u interesse in een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs of accountants, vraag dan een adviesgesprek aan op onze contact pagina.

 

 

 

 

Tags: accountancy groothandel –  belastingadvies groothandel –  boekhoudkantoor groothandel – administratiekantoor groothandel – salarisadministratie groothandel – administratiekantoor groothandelsbedrijven – accountantskantoor groothandelsbedrijven – advies fusie en overname groothandel – UdenNijmegenEindhovenDen Bosch