Vraag nu een
adviesgesprek over geld lenen via crowdfunding aan via de 3B Kredietdesk

3B Kredietdesk biedt u graag de hulp die u wenst.

Download ook onze app en ontvang gratis 1 dagdeel gebruikerstraining.

3B Kredietdesk: advies over geld lenen via crowdfunding

Wilt u advies over geld lenen via crowdfunding? De specialisten van 3B Kredietdesk staan voor u klaar, om u dit advies te bieden. Door verschillende fases te doorlopen, kunnen we u een goed beeld geven van de mogelijkheden die u heeft. Een advies over geld lenen via crowdfunding begint bij een eerste kennismaking. Wanneer mogen we u uitnodigen voor een goed gesprek over zakelijke crowdfunding onder het genot van een kop koffie?

.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Crowdfunding
voor ondernemers

Crowdfunding biedt ondernemers ruimte via serieuze investeerders. Het idee achter crowdfunding is dat een grote groep mensen samen zorgt voor de benodigde financiële middelen voor uw investeringsplannen. Vaak wordt dit gecombineerd met bestaande bancaire financieringen omdat er voor crowdfunding minder zekerheden nodig zijn. Dit wordt stapelfinanciering genoemd. Bovendien helpt crowdfunding u om uw onderneming commercieel “op de kaart te zetten”!

 

Crowdfunding
zakelijk gebruiken

Een van de voordelen die crowdfunding u biedt, is het feit dat crowdfunding vaak om minder zekerheden vraagt dan men elders doet. Denk aan de moeilijkheden die het aanvragen van bancaire kredieten met zich mee kan brengen. Gemiddeld genomen zorgt een grote groep investeerders vaak al binnen 50 uur voor een financiering van 50.000 tot maar liefst 2.500.000 euro. Wij vertegenwoordigen verschillende gerenommeerde crowdfundingplatforms, om het rondkrijgen van zakelijke kredieten voor ondernemers makkelijker te maken.

Crowdfunding
voor bedrijven

In de afgelopen jaren is crowdfunding voor bedrijven steeds populairder geworden. Met name doordat kredietverstrekkers steeds minder makkelijk zakelijke kredieten en lening verstrekken. Door advies over geld lenen via crowdfunding aan te vragen, krijgt u een goed beeld van de aantrekkelijkheid van deze financieringsvorm voor uw eigen bedrijf. Wist u bijvoorbeeld dat crowdfunding bedrijfsfinancieringen mogelijk maakt voor bedragen tot 2,5 miljoen euro?

Bemiddeling
bij crowdfunding

De begeleiding bij crowdfunding richt zich erop dat wij een financieringsaanvraag opstellen voor uw bedrijf. Hierbij adviseren wij u wat de kans van slagen is voor een lening via crowdfunding. Vervolgens leggen wij u financieringsaanvraag bewust voor aan één of twee crowdfundplatform(en). Vaak is het mogelijk om uw eigen wensen kenbaar te maken, op basis waarvan investeerders wel of niet kunnen instappen. Onze specialisten helpen u bij het opstellen van deze voorwaarden, om meer investeerders aan te trekken voor uw project.

Zakelijk krediet aanvragen en advies in een van onze vestigingen:
Nijmegen
UdenDen BoschEindhoven