Vraag nu een zakelijk krediet aan via de
3B Kredietdesk

3B Kredietdesk biedt u graag de hulp die u wenst.

Download ook onze app en ontvang gratis 1 dagdeel gebruikerstraining.

3B Kredietdesk: een zakelijk krediet aanvragen

Een zakelijk krediet aanvragen blijkt vaak veel lastiger te zijn, dan men op voorhand verwacht. Banken zijn steeds vaker niet happig op het verstrekken van zakelijke kredieten, waardoor bedrijven maar lastig de benodigde financiering rondkrijgen. 3B Kredietdesk is een ervaren partij in het aanvragen van een zakelijk krediet. Een zakelijk krediet aanvragen begint bij ons met een eerste kennismaking. Door de haalbaarheid van uw wensen te bespreken en een uitgebreide cijferanalyse uit te voeren, kunnen we een adviesplan of financieringsaanvraag voor u opstellen.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Zakelijk krediet nodig?

Wanneer u een zakelijk krediet wilt aanvragen, bent u niet altijd genoodzaakt om voor een traditioneel bancair krediet te kiezen. Nieuw en minstens zo populair, is het online zakelijk krediet! Online zakelijk krediet biedt u als ondernemer verschillende voordelen. Zo heeft u voor een online zakelijk krediet, wat voornamelijk bedoeld is voor MKB’ers, geen onderpand of persoonlijke borgstelling nodig. Iets waar veel ondernemers tegenaan lopen bij de aanvraag van bancaire kredieten.

Hulp bij het aanvragen van zakelijk krediet

Als ervaren partij in het financieringslandschap van zakelijke kredieten, bieden wij u graag hulp bij het aanvragen van een zakelijk krediet. Op onze website vertellen we u stapsgewijs welke fasen doorlopen moeten worden bij een zakelijk krediet aanvragen.

Online zakelijk krediet
voor ondernemers

Niet alleen het feit dat u geen onderpand, noch een borgstelling nodig heeft wordt als een voordeel beschouwd. Ook is een online zakelijk krediet heel eenvoudig aan te vragen en vaak veel sneller beschikbaar dan traditionele bancaire kredieten. Ook is het online zakelijk krediet goed te combineren met bestaande financieringen. Dit wordt stapelfinanciering genoemd. Een online zakelijk krediet is goed in te zetten voor korte termijn investering en overbruggingen.

Bemiddeling
bij een zakelijk krediet

Wilt u meer weten over onze rol in de begeleiding bij een zakelijk krediet? Of bent u benieuwd of een zakelijk krediet aanvragen ook voor u interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op om een eerste kennismaking in te plannen. Ook wanneer u een starterskrediet wilt aanvragen.

Zakelijk krediet aanvragen en advies in een van onze vestigingen:
Nijmegen
UdenDen BoschEindhoven