Vraag nu een
starterskrediet aan via
de 3B Kredietdesk

3B Kredietdesk biedt u graag de hulp die u wenst.

Download ook onze app en ontvang gratis 1 dagdeel gebruikerstraining.

Een starterskrediet
aanvragen bij
3B Adviseurs & Accountants

Bent u van plan om binnenkort als ondernemer te beginnen? Een starterskrediet aanvragen blijkt voor veel ondernemers een hele opgave te zijn. Doordat u nog geen bedrijfsresultaten heeft geboekt, zijn banken doorgaans bepaald niet happig op het verstrekken van een starterskrediet en of een starterslening. Naast een starterskrediet aanvragen bij banken, kunt u ook kiezen voor het gebruik van crowdfunding. Met crowdfunding kunt u particuliere investeerders aantrekken. Een starterskrediet wordt vaak gebruikt voor de investering in opstartkosten. Dit kan vrij divers zijn, variërend van de aankoop van voorraad, inventaris, auto’s, bestelbussen, tot machines. Maar ook voor het opzetten van marketingcampagnes en de huur van een bedrijfsruimte.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Financiering
voor startende ondernemers

Uw financiering snel en helder geregeld krijgen? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u en uw onderneming verder te groeien, door op verschillende manieren voldoende krediet bij elkaar te krijgen. Hierbij kunnen onze relaties rekenen op snelheid en flexibiliteit bij het aanvragen van zakelijke financiële kredieten. Niet alleen kijken wij naar de mogelijkheden om bancaire kredieten aan te vragen. Ook kijken wij samen met u naar de mogelijkheden van alternatieve financieringsoplossingen.

Lening voor startende ondernemers aanvragen

Wij vinden dat een financiering voor uw onderneming bijna altijd mogelijk moet zijn! Zelfs wanneer u geen onderpand heeft of jaarcijfers van de afgelopen jaren kunt overleggen. Om deze reden bieden wij het volledige scala van financieringsoplossingen, waarvan crowdfunding en microkrediet goede voorbeelden zijn. Ook voor kleine en startende ondernemers maken wij het aanvragen van een zakelijk krediet mogelijk.

Geld lenen als
startende ondernemers

Geld lenen als startende ondernemers kan, zoals eerder beschreven werd, op verschillende manieren. Naast de mogelijkheid om een bedrijfslening aan te vragen bij banken en andere geldverstrekkers, is geld lenen als startende ondernemers ook mogelijk middels crowdfunding en microkrediet. Mocht u crowdfunding of een microkrediet willen gebruiken om uw starterskrediet rond te krijgen, dan helpen we u hier graag met passend advies.

Zakelijk krediet aanvragen en advies in een van onze vestigingen:
Nijmegen
UdenDen BoschEindhoven