Vraag nu een zakelijke lening aan via de
3B Kredietdesk

3B Kredietdesk biedt u graag de hulp die u wenst.

Download ook onze app en ontvang gratis 1 dagdeel gebruikerstraining.

3B Kredietdesk: een zakelijke lening aanvragen

Door het complexe landschap van bedrijfsfinancieringen kan een zakelijke lening aanvragen een uitdagende opgave zijn. 3B Kredietdesk staat voor u klaar, om u hier de helpende hand te bieden! Een zakelijke lening aanvragen begint bij ons met een kennismaking, om goed te luisteren naar wat uw plannen zijn en te bepalen welke financiering het beste bij u past. Op basis van uw eigen voorkeuren zullen we een haalbaarheidsanalyse en cijferanalyse voor u uitvoeren, op basis waarvan we een adviesplan en een financieringsaanvraag voor u kunnen opstellen.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Zakelijke
lening nodig?

Ervaart u een toenemende druk op uw werkkapitaal? Heeft u op korte termijn verruiming van uw liquide middelen nodig? Wij helpen u graag bij het aanvragen van een kortlopend zakelijk krediet. Zo kunt u zich blijven focussen op uw corebusiness zonder zorgen over de toenemende
druk op uw werkkapitaal.

Zakelijke lening voor ondernemers

Voor het aanvragen van een kortlopend zakelijk krediet via 3B Kredietdesk heeft u geen onderpand, noch een persoonlijke borgstelling nodig.
Dit maakt het aantrekkelijk om voor een kortlopend zakelijk krediet te kiezen als verruiming naast uw bestaande financieringsarrangementen.
Een zakelijk krediet aanvragen via 3B Kredietdesk is niet alleen eenvoudig, ook zorgen we ervoor dat uw krediet snel beschikbaar is. Zo kunt u het krediet direct gebruiken en daarmee de druk op uw werkkapitaal verminderen. Bij het regelen van een kortlopend zakelijk krediet maken wij gebruik van alternatieve financieringsvormen naast uw bestaande financieringen bij traditionele financiers. Wij denken graag met u mee.

Advies over een
zakelijke lening

Mogelijk bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die u heeft als u een zakelijke lening aan wilt vragen bij kredietverstrekkers. Onze specialisten geven u graag advies over een zakelijke lening en het proces van het aanvragen hiervan. Ook na het inregelen van uw zakelijke lening, zullen we bij u betrokken blijven.

Bemiddeling
bij een zakelijke lening

Doordat 3B Kredietdesk met een groot aantal kredietverstrekkers samenwerkt, kunnen we uw aanvraag van een zakelijke krediet snel en effectief uitvoeren. Wij benaderen verschillende kredietverstrekkers of geldverstrekkers waar wij uw financieringsaanvraag voor uw onderneming voorleggen

Zakelijk krediet aanvragen en advies in een van onze vestigingen:
Nijmegen
UdenDen BoschEindhoven